Om oss

Vårt firma yter spesialisert bistand til fornærmede i straffesaker som deres bistandsadvokat. Vi påtar oss til enhver tid oppdrag over hele landet uavhengig av hvor klienten bor.

Gjennom vår kompetanse og våre samarbeidspartnere ønsker vi å tilby faglig kvalitet, trygghet og oppfølging gjennom hele straffesaken. Vi ivaretar klientens interesser under etterforskningen, ved eventuell rettssak og fremmer erstatningskrav i saken.

Selskapets verdier

Vi har fokus på faglig kompetanse og tilstedeværelse, herunder ivareta klientens interesser i alle ledd. Tilstedeværelse og tydelig kommunikasjon er en selvfølge når målet er å oppnå det beste resultatet for klienten.

​Firmaet er medlem av Den Norske Advokatforening som har utarbeidet regler for god advokatskikk. Reglene og prinsippene setter premissene for hvordan advokater skal opptre og drive sin virksomhet. Disse prinsippene utgjør grunnverdiene i selskapet.

Selskapets samarbeidspartnere

Vi er stolte over å samarbeide med blant annet Vi tror deg Stiftelsen og Utsatt mann, som vil kunne være aktive støttespillere for klient både før, underveis og etter straffesaken. For mange er prosessen før anmeldelse en stor påkjenning, hvor det ofte kan være ønskelig å støtte seg til flere enn kun bistandsadvokaten.

For å kunne tilby klienten en helhetlig oppfølging og bredt tilbud samarbeider vi også med en kvinnelig sykepleier, foredrags- og kursholder, med spesialisering innenfor traumer og “veien tilbake til arbeidslivet”.

Etter avtale vil klienten få samtaler med ønsket samarbeidspartner eller sykepleier, enten ved personlige møter, telefon, e-post eller skype. Avstand er ingen hindring, og helt kostnadsfritt.

Ta gjerne turen innom vårt kontor eller send oss en uforpliktende e-post:

sb@advokat-bredesen.no

Advokat Silje Bredesen er firmaets daglige leder

Våre advokater og samarbeidspartnere

Våre samarbeidspartnere

Oslo
Postboks 1 Youngstorget
0028 Oslo

Telefon: 22 34 32 24/41 41 07 19
E-post: sb@advokat-bredesen.no

Mosjøen
C.M Havigs gt. 21
8656 Mosjøen

Telefon: 22 34 32 24/41 41 07 19
E-post: sb@advokat-bredesen.no